Pusti svoj odtis v napredku
telekomunikacij

Informacijsko komunikacijske tehnologije

Informacijsko komunikacijske tehnologije so eno izmed hitro razvijajočih se področij elektrotehnike, ki močno vplivajo na naš vsakdan. Z njihovo pomočjo so ljudje bolj povezani med seboj. Informacijam pa omogočajo hiter in svoboden pretok kamorkoli. Informacijsko komunikacijske tehnologije bodo tudi v prihodnosti pisale zgodbe o uspehu, v katerih lahko pustiš svoj odtis s svojim znanjem iz študija informacijsko komunikacijskih tehnologij.

Študij informacijsko komunikacijskih tehnologij poleg dobrega teoretičnega znanja ponuja najnovejšo opremo, vrhunske laboratorije, inovativno okolje, odlične karierne priložnosti ter najboljše kolege v stroki, ki spreminjajo slovensko in svetovno tehnološko prihodnost.

Med študijem študenti pridobijo sistemsko znanje, spoznajo teorijo in prakso digitalne obdelave ter prenosa signalov in informacij, optičnih in radijskih komunikacij, komunikacijskih naprav, protokolov ter programske opreme. Seznanijo se s fiksnimi in z mobilnimi telekomunikacijskimi sistemi, multimedijskimi aplikacijami in internetnimi storitvami, in to ne le na papirju, ampak tudi na resničnih projektih in v sodelovanju z najuspešnejšimi podjetji.

Želiš izvedeti, kje v tehnološkem napredku lahko pustiš odtis? Odgovor ti bo dala aplikacija Spoznaj svoj odtis.

Podrobne informacije.

Za dodatne informacije nam lahko pišeš na spremenisvet@fe.uni-lj.si.